Welcome, Guest. Please Login or Register
Dynon Avionics, Inc.
 
Welcome to the Dynon Avionics forum!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
D100 and Garmin 396 (Read 1681 times)
Apr 30th, 2016 at 12:27pm

Planecrazy232   Offline
New Member
I love flying!

Gender: male
Posts: 6
*
 
I have a G396 and a D100. The HSI has always displayed the CDI as in the first photo below. I recently added the Dynon temp probe and at the same time updated the software on the D100 and EDC-10A to the latest version (from a very early 8 year old version).

My HSI seems to have lost the CDI as in the second photo.
What am I missing?

Also, do I need to recalibrate the compass after a software update?

Thanks for the help,

Anthony

...

...
« Last Edit: Apr 30th, 2016 at 12:56pm by Planecrazy232 »  
IP Logged
 
Reply #1 - May 2nd, 2016 at 11:15am

Dynon Support   Offline
Forum Administrator
Dynon Employee
Dynon Technical Support

Posts: 13226
*****
 
Suggest you contact Dynon Avionics Technical Support by phone when you're sitting in the aircraft and can work through various setup screens with the Dynon Avionics Support Tech. Please call on a day other than Monday as you'll likely hit Voice Mail - we will call back, but it might be some time as we get hit with a LOT of calls on Mondays.

Planecrazy232 wrote on Apr 30th, 2016 at 12:27pm:
I have a G396 and a D100. The HSI has always displayed the CDI as in the first photo below. I recently added the Dynon temp probe and at the same time updated the software on the D100 and EDC-10A to the latest version (from a very early 8 year old version).

My HSI seems to have lost the CDI as in the second photo.
What am I missing?

Also, do I need to recalibrate the compass after a software update?

Thanks for the help,

Anthony

[img]

[img]

 

Please do not use Private Messaging on forum to contact. For private support:
Email: support at dynonavionics dot com
Phone: 425-402-0433 (7am-5pm Pacific weekdays)
IP Logged
 
Reply #2 - May 2nd, 2016 at 12:13pm

Planecrazy232   Offline
New Member
I love flying!

Gender: male
Posts: 6
*
 
This issue was resolved here:

http://www.vansairforce.com/community/showthread.php?t=137319

It was a setting in the Garmin 396.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print